Renault Clio: Gloeilamp blijft branden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4

Op het gebied van auto's ben ik echt een leek.
Mijn gloeilampje blijft branden.
Ik heb hem een jaar geleden gekocht met 3 maanden garantie. Ongeveer 2 weken na de koop ging t gloeilampje branden. De garage heeft er een nieuwe krukas en een nieuwe cilinder ingezet. Het probleem was verholpen tot 2 maanden terug. Toen gingen ze weer branden. De Renault garage heeft hem uitgelezen en zegt dat het misschien kan liggen aan de 3de cilinder ofzoiets.
Het rare is dat als ik hem uit laat lezen en laat resetten dat hij dan weer normaal start. Na een weekje begint t lampje weer te branden en dan start hij weer heel moeizaam... De Renault gerages in de buurt zijn niet goed (recensies zijn erg slecht) dus ik heb daar geen vertrouwen in. Wat kan het probleem veroorzaken en wat kan ik het beste doen???

aka.mars

Geplaatst door aka.mars (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Weet je ook de exacte foutcodes? Want anders is het ook maar gissen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.