Renault Kangoo: Gonzend geluid bij 3000 toeren

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel

Wij hebben hier een kangoo nieuwste type staan, wanneer met auto gereden wordt is er bij 3000 toeren een constante gons / geluid te horen, ga je harder rijden dan gaat geluid weg. Auto is voorzien van een kopschot achter de stoelen, lijkt van achter auto door te komen vanaf het kopschot, wanneer je namelijk met je hoofd meer naar voren gaat richting dashboard wordt het minder hoorbaar. Zijn er mensen met ervaring hierin, cq de oplossing.

Mourikgarage

Geplaatst door Mourikgarage (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 15 jaar geleden

Garantiegevalletje toch? Bestelwagens van dit model hebben vaak last van de open ruimte die gaat resoneren en heel irritant kunnen zijn.
Zeker weten dat de uitlaatspanningsvrij hangt? Dwz alle bevestigingen lossen en van voor naar achter weer vastzetten, helpt wel eens.
Onbalans? Multiriem klappert? Zeker weten dat het kopschot niet mee-resoneert? motorrubbers?
Als je iemand achterin zet wordt het dan minder? Kan die wat horen oid?
gr marcel

MrRiP (0) PRO, 15 jaar geleden

druk een tegen de hitte schilden van de uitlaat bescherming aan zodat de rubbers van de uitlaat ophanging er niet tegen aan komen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.