Renault Espace: GPS Carminat

Bouwjaar: 2004

Ik heb zonet een Espace met origineel ingebouwde GPS gekocht van een particulier. De GPS is ingesteld in het Frans. Om de GPS in het Nederlands te zetten is er een 'langue'CD noodzakelijk. Blijkbaar was die niet bij het voertuig. Ik heb echter met een langue-CD van een andere Espace (zelfde uitvoering) de taal willen instellen, doch de CD-lezer accepteert de CD niet! De CD is proper en onbeschadigd. Het betreft CD langues NAV6 - version I. De bijgevoegde handleiding is maar sumier. Wat is hier het probleem?

tiv11491

Geplaatst door tiv11491 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je moet met de gewone cartogram-cdrom naar het menu "configuration" en dan naar "language". Dan klik je op "autre language". Dan kan je een andere taal selecteren en pas dan wordt gevraagd om de talen cdrom. Als je die er in gedaan hebt klik je op "OK" en dan volg je de aanwijzingen op het scherm. Laat voor de zekerheid de motor draaien zodat niet per ongeluk het kontakt wordt uitgeschakeld!!

tiv11491 (0), 18 jaar geleden

Van het ogenblik dat de langue CD wordt ingebracht en op OK wordt geklikt komt op het scherm de boodschap dat de CD "niet geldig" is en gooit de CD uit de CD-lezer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.