Renault Laguna: handremkabel laguna

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

ik heb een probleem met de handrem laguna grandtour 2001 het rechter wiel reageert wel op de handrem links helemaal niet, terwijl de voetrem wel werkt voor beide, de kabel is niet kapot en ligt ook niet los in de tunnel.

nieuwland

Geplaatst door nieuwland (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

remklauw defect komt vaker voor

bart1622 (0), 15 jaar geleden

Ik denk niet dat het je remklauw was, anders zou hij namelijk op de gewone rem ook niet reageren. Ik vermoed dat je remtang kapot is. Dat is dat hefboompje wat bij het aantrekken van de handrem door de kabel word aangetrokken en op die manier de blokken op de schijf duwt.

Kijk voor de zekerheid even onder de auto of het tonnetje wat op je handremkabel vastzit niet eraf is gegaan en/of deze nog wel goed om de remtang heenzit.

gr. Bart.

Kroes6404 (0), 15 jaar geleden

Heb het zelfde probleem met de apk-keuring gehad. Het binnenwerk was stuk. dat gedeelde van de klauw vervangen probleem opgelost.

groeten Herrald

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

dat zeg ik remklauw defect,de gewone rem werkt dan nog wel gewoon komt veel voor

nieuwland (0), 15 jaar geleden

hoe vervang ik het binnenwerk van de remklauw of is het makkelijker een andere klauw aante schaffen

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

is niks los van te bestellen dus vervangen door een ander exemplaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.