Renault LAGUNA: Harde toon bij het remmen 1 x wel dan weer niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M D7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

Ik heb een raar probleem. Het treed de ene keer wel op en dan niet. Je hoort soms volgens mij van achter een harde toon, geen piep , als je remt.

Soms een paar keer achter elkaar en dan is het weer weg. Het is echt een harde toet om maar zo te zeggen, wat kan dit zijn . Remblokken, schijven of iets anders

Graag hulp
Betreft Renault Laguna 2 van 2001.

LadaPriora

Geplaatst door LadaPriora (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 4 jaar geleden

Haal de wielen er eens af en kijk of alles goed schoon en gangbaar is , als je schijven hebt dan wil de boel nog wel eens vast gaan zitten , zeker als er weinig met de auto gereden wordt.

LadaPriora (0), 4 jaar geleden

Er word wel mee gereden. Het remt gewoon goed trekt niet, maar soms is die toon zo hard. Je kan het geen piep noemen.

kaleido 1 (1565) PRO, 4 jaar geleden

Een resonantie/trilling van de remblokken tijdens het remmen kan veel lawaai maken , wel eens een vrachtwagen met jankende remmen gehoort ?
Zou de boel uit elkaar halen en goed schoon maken , desnoods een schuine kant aan de remblokjes vijlen als er nog genoeg voering op zit

kaleido 1 (1565) PRO, 4 jaar geleden

En al alles schoon gemaakt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.