325 bezoekers online

Renault Laguna: Lekkage aan de passagierskant van de auto

Bouwjaar: 2008, Brandstof: benzine, Transmissie: handmatig, Motorinhoud (cc): 2000

Wij hebben de laatste Laguna 2 van bouwjaar 2008. Het is een luxe met navigatie en dergelijke station met open dak enzovoort. Het probleem is een lekkage die ik niet kan vinden. Als het een nacht heeft geregend is de auto nat. Ik heb het open dak al getest de randen schoon gemaakt, ingespoten en met de tuinslang er op blijft het gewoon droog. Vanochtend weer een plas. Wat me opviel is dat het onder het dashboard in de hoek zit volgens mij . Het is geen airco water want het is gewoon vers iedere keer en de airco werkt perfect.

Heeft iemand dit ook meegemaakt en weet iemand waar ik moet zoeken want ik kan het niet vinden.

LadaPriora

Geplaatst door LadaPriora , lid sinds 4 jaar geleden

8 Reacties

0

LadaPriora, 1 maand geleden

De lekkage zit aan de passagiers kant van de auto.

0

Heino4267, 1 maand geleden

Is niet de afvoer onder de parafaan-plaat onder het rooster voor de voorruit verstopt? dan loopt de parafaanbak vol water en zodra je gaat rijden krijg je dat binnen in de auto als lekwater.

0

Safrane10698, 1 maand geleden

Vanaf je dakraam lopen links en rechts slangen door je raamstijlen naar beneden thv je dashboard zit de slang met een mof in de volgende gedrukt. Deze kunnen loskomen waarna het water gewoon je auto in loopt ipv naar buiten.

0

LadaPriora, 1 maand geleden

Is opgelost. Je opent bij de wielkasten het plastiek. Dit zit vast met 1 torx bout en 1 klip. Dan voorzichtig het plastiek open trekken er achter zit de buis van de waterafvoer. Hier zit een plastiek dopje op dat opent. Deze zat vol modder. Toen ik het wegtrok liep de auto in 1 x leeg. Daarna goed schoon gemaakt en de boel weer vast gezet

Bedankt voor de hulp

0

LadaPriora, 1 maand geleden

s opgelost. Je opent bij de wielkasten het plastiek. Dit zit vast met 1 torx bout en 1 klip. Dan voorzichtig het plastiek open trekken er achter zit de buis van de waterafvoer. Hier zit een plastiek dopje op dat opent. Deze zat vol modder. Toen ik het wegtrok liep de auto in 1 x leeg. Daarna goed schoon gemaakt en de boel weer vast gezet

Bedankt voor de hulp

0

kaleido 1, 1 maand geleden

Paravanafvoer dus verstopt , bedankt voor de feedback.

0

LadaPriora, 1 maand geleden

Ja maar hij loopt wel vanaf het dak. De buis loopt compleet naar het open dak.

0

kaleido 1, 1 maand geleden

Kijk nu hebben we het duidelijk .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.