Renault : helderheid snelheidsmeter en tankinhoud en km teller

hier een gouden tip tav. het zwakker gaan branden van de 3 lampjes achter het diplay.als je overdag met licht aan wil rijden is het vaak slecht leesbaar (ik heb toch echt wel goede ogen!).
ik heb hiervoor een klein schakelaartje geplaatst bij de sigarettenaansteker en deze aangesloten (gesoldeert)parallel over de dikke weerstand die aan de zijkant zit op het printje achter het display.hiervoor moet je wel opletten hoe het displaybehuizing in elkaar zit want het valt gemakkelijk uit elkaar als je de parkertjes losschroefd.veel succes,
ps. en wat een slechte manier om een uitlaatpot op te hangen hij zal bij iedereen aan de voorkant vd pot bij de pijp afbreken omdat hier geen ophangpunt zit(heb ik nu wel gemaakt).verder op de slechte kwaliteit voorwiellagers en schokbrekers is het wel een fijn vrouwen autootje ik rij liever in een amerikaan,groet Marcel

pontiacv8

Geplaatst door pontiacv8 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

graalus (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat wil je nu eigenlijk melden of vragen?

pontiacv8 (0), 18 jaar geleden

ik wil alleen aangeven dat het display ook helder kan zijn tijdens licht aan.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kan ook de draad van aansluiting 4 aan massa leggen via een schakelaartje, dan hoef je het display niet te openen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.