Renault Laguna 2.0 rxt aut lpg g3: hydroblok

Bouwjaar: 1999

Nou veel problemen heb m'n auto laten uitlezen en daar kwam uit dat mijn hydroblok defekt was en heb ik de hydroblok laten vernieuwen,maar de auto is geen haar verbetert en loopt nog steeds als de motor KOUD is in de noodprogramma.


Ik weet geen raad meer hebben jullie adviezen voor mij.Ik ben al 600 euro aan kwijt en de dealer gaat weer eens de auto checken.Ik weet zeker dan komens ze weer met iets en laat ik dat ook doen is het weer niet goed dan weer iets anders en etc etc....

Alvast bedankt voor jullie reactie's.......

Urfali_63

Geplaatst door Urfali_63 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Jij dacht (maak ik op uit eerdere postings van jouw) dat je hydraulisch blok defect was, die laat je vervolgens vervangen bij Autrans. Maar nu blijkt dat jouw diagnose niet juist was en nu zit je af te doen op je dealer. Beetje vreemde reactie van jouw kant!

Urfali_63 (0), 18 jaar geleden

NEE het was de diagnose van de Renault dealer en zij hadden mij geadviseerd om naar een gespecialceerde garage te gaan.Dit heb ik opgevolgd en de garage heeft de auto gerepareed volgens de documenten wat ze van de dealer hadden gekregen.

Het is trouwens geen autrans maar AVS te Purmerend waar het gerepareerd is en deze mensen hebben nogmaals voor alle duidelijkheid de diagnose documenten van Renault gekregen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.