Renault Laguna: informatie knoppen op sleutelkaart van laguna

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Hallo,

Ik heb een vraag over de sleutelkaarten,

Ik heb er twee en op de 1 zitten twee knoppen en op de ander 3.
1 knop voor het openen en 1 voor het sluiten.

Aleen zit er bij 1 sleutel ook nog een knop maar weet niet precies waar hij voor dient, staat ook niet in de gebruiksaanwijzing. Op het knopje staat AUTO+LOCK. Als ik deze indruk dan sluit alles alleen bij het aanraken van de portierhendel ontgrendelt de auto zihzelf automatisch. Ik zou niet weten waar dat goed voor is. Je sluit de auto af en een iedere kan hem vervolgens zonder sleutel openen?!?

Ik hoop dat iemand van jullie weet waar dit knopje voor dient en wat het nut er van is.

Alvast bedankt,

Bart.

bart1622

Geplaatst door bart1622 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

de 3 knops kaart is een handsfree kaart dus als je bij de auto wegloopt spricgt ie automatisch op slot en als je weer terugkomt en je steekt je hand achter de klink dan gaat ie open en hoef je de kaart dus niet te gebruiken.dit openen kan alleen als de kaart in de buurt van de auto is

bart1622 (0), 16 jaar geleden

Op het moment dat ik van de auto wegliep gaat hij inderdaad op slot, ik hoor dan ook de claxon zachtjes aangaan. Erg grappige accesoire.

Bedankt,

bart.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.