Renault Master 1990: Inhoud tank

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Diesel, Vermogen (kw): 55

Ik heb een camper van 1990. Renault Master. De dieselmeter is stuk zodat ik de tankinhoud niet kan aflezen. Ik voordat ik op vakantie ga dit niet meer repareren. Weet iemand de tankinhoud van deze oude camper? Dan weet ik aan de hand van de verreden km's wanneer ik weer moet tanken.
Bij de renaultdealer konden ze mij niet verder helpen ook al had ik het chassisnummer gegeven. Ze waren bereidwillig genoeg maar het lukte niet. Heeft iemand nog een oude Renault Master of een handleing? Wie kan mij helpen?

jm5460

Geplaatst door jm5460 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Op Google geven ze aan,dat de meeste tanken tussen de 100 en 110 liter zitten.Ik zou hem aftanken en na 400 a 500 weer tanken.Dan rij je in ieder geval safe.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.