Renault MASTER 3.5T L2H2 2.5 DCI 115 Q: Slaat niet meer aan na kapotlopen distributietandwieleb

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2500

Deze auto is bij ons binnengekomen met de klacht dat zn olielampje ging branden en er geen vermogen meer in zat, tijdens het maken van een afspraak is de auto stilgevallen.
Na enig onderzoek kwamen we erachter dat de distributietandwielen kapot waren gedraaid, dus hebben we nieuwe tandwielen gemonteerd, en het carter schoongemaakt van overig ijzerslijpsel.
Maar na alles op tijd te hebben gezet wil de auto nog niet aanslaan motor gaat wel rond en wil bijna aanslaan maar er is dan ook een hoog piepend geluid uit de motor hoorbaar. Bdp signaal gemeten en is in orde, brandstofdruk uitgelezen gaat naar de 360bar, verstuivers gedemonteerd en met camera kleppen gekeken, niet duidelijk te zien of deze echt krom zijn. Compressietest nog niet uitgevoerd omdat gloeikaarsen vast zitten.
Wil ook niet aanslaan op remmenreiniger. Hebben jullie verder nog ideeën?
Mvg Robert

BergRobert1988

Geplaatst door BergRobert1988 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (400) PRO, 4 jaar geleden

start ie toevallig met de nokkenassensor los?

BergRobert1988 (0), 4 jaar geleden

Nee ook dan slaat die niet aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.