Renault Laguna: inhouden van de moter bij het accelereren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 turbodiesel

Hallo,

Het probleem wat ik de laatste tijd heb met m'n auto is het volgende: Als ik iets wil inhalen en ik trek lekker door in z'n 4, en ik schakel dan naar z'n 5 is het net of alle kracht uit m'n moter wegvalt.
Als ik het gaspendaal helemaal intrap is het net of de moter smoort, ik moet dan weer liften en heel voorzichtig opnieuw intrappen, en dan komt hij heel langzaam opgang, je snapt wel dit is geen rijden
Voorheen kon hij nog tot de 180 km nu haal ik net de 130 km. M'n garage geeft het op en ik ben al bij een echte renault garage geweest en daar is hij een uur aan de computer geweest en ze zeggen dat er helemaal niets fout mee is. Zowel de turbo als de luchtmassameter zijn goed.

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft.

vr.gr. erik

spikker

Geplaatst door spikker (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 15 jaar geleden

misschien katalysator defect??

spikker (0), 15 jaar geleden

[quote=kawaZ750]misschien katalysator defect??[/quote]
Hallo,

Ik heb er ook al een nieuwe uitlaat onder gedaan, de oude zat helemaal vol roet, toen dachten we dat als er een nieuwe uitlaat onderzit en ik rij een paar honderd kilometer dan zal hij wel weer gaan, maar niets van dat.

vr gr. erik

spikker (0), 15 jaar geleden

[quote=hodejong][url=http://imageshack.us][url]http://img373.imageshack.us/img373/6486/...[/url][/url][/quote]
Hallo,

Ik kan zien dat het een pagina is met van alles maar ik kan het niet lezen, dus kun je de link sturen of iets meer getypte tekst.

Alvast bedankt.

erik

AS1 (105), 15 jaar geleden

Je kunt de afbeelding vergroten in je browser. Zie icoon rechtsonder als je internet explorer hebt of (+) cursor onder Firefox.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.