Renault Laguna: instrumentenpaneel laguna 1600 16v 2001

Bouwjaar: 2001

HALLO,
Ik heb pas een renault grand tour 1600 van 2001 zonder garantie gekocht. Nu rijd ik hier 2 weken in en dient zich het volgende probleem aan:
Als ik de auto start werken de toerenteller en de kilometerteller niet, er blijven verschillende lampjes op het dashbord branden waaronder die van de airbag de remmen, de abs, ook werken de temperatuurmeter en de benzinemeter niet naar behoren. Als ik de plus pool van de accu afhaal en deze even later weer monteer werkt alles weer goed.Maar na een tijdje heb ik hetzelfde probleem weer. Nu is mij verteld dat hier waarschijnlijk een geheel nieuw instumentenpaneel in moet. Mijn vragen: ligt dit probleem inderdaad aan het instrumentenpaneel of is dit iets anders? en zoja is het instrumentenpaneel niet te repareren? en als er een nieuw instrumentenpaneel inmoet waar kan ik dit snel goedkoop krijgen?
graag op korte termijn reactie omdat wij binnenkort met de auto op vakantie willen
b.v.d.
P.Bron

Bron1458

Geplaatst door Bron1458 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.