Renault 19: interieurverwarming wil niet koud

Bouwjaar: 1991

ben in bezit van een renault 19 1800i 16v van 1991 prima kar alleen de kachel wil niet helemaal koud,heb kabel nagekeken,deze was oke. wie heeft nog suggesties of het liefst de oplossing voor dit probleem.

WIM STUUT

Geplaatst door WIM STUUT (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

erikvb (0) PRO, 18 jaar geleden

wim, als je de kabel nog eens volgt maar dan de andere kant op kom je een klep en ik denk bij jouw auto een kraan tegen en deze zal niet volledig meer sluiten en jou kachelradiateur toch nog een beetje blijven verwarmen en daardoor krijg je jou kachel niet helemaal koud suc6 erik

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Een kachelKRAAN zit er niet op. De kabel bedient een luchtklep die zorgt voor de aanvoer van warme danwel koude lucht. Gewoon doen wat Erik zei en je komt vanzelf bij deze klep uit.

WIM STUUT (0), 18 jaar geleden

bedankt voor de tips jongens ben nog niet aan het probleem begonnen door omstandigheden ,maar zal zeker de genoemde dingen in mn achterhoofd houden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.