Renault Laguna: Kabel hangt los

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hoi,

Vandaag merkte ik op dat aan de onderkant van de auto een kabel+stekker loshangt. Deze hangt ongeveer terhoogte van de middenstijl aan de bestuurderskant. Ik heb het op een brug bekeken en hij loopt samen met twee andere kabels van voor naar achter en de bewuste kabel loopt naar het linker achterwiel.

Nu is het vreemde dat er geen kabel loopt waaraan deze stekker zou moeten vast zitten. Ik zie wel klemmetjes zitten dus er zou wel een kabel gelopen hebben.

Sinds enige tijd krijg ik ook een ESP melding wat hiermee te maken heeft denk ik.

Nu is mijn vraag. Welke kabel betreft het hier en vanuit het midden (Waar de los hangende stekker loopt, waar loopt die naar voren? (Waar zit deze aan bevestigd.) Als ik dit weet kan ik deze kabel bij de Renault dealer bestellen.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Chrizzzie

Geplaatst door Chrizzzie (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ssamsung (0), 14 jaar geleden

en 1 van je 4 banden op je display knupperen niet ?? als dat zo is misschien is die dan voor je wiel, aangezien alle 4 wielen een sensor heeft??

Chrizzzie (0), 14 jaar geleden

Mijn auto heeft een LCD scherm en volgens mij is het display waar u naar refereert een andere type.

sgm (0), 14 jaar geleden

Ik zou denken dat je iets geraakt hebt en dat heeft de kabel van de wielsensor los en mogelijk afgerukt. Dan weet de auto niet hoe hard dat wiel draait en kan het ESP niet werken. Kan zijn dat je ABS het ook niet (goed) doet. Ik zou er toch eens goed naar (laten) kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.