Renault Laguna: Kabelboom defect

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Bij de dealer is geconstateerd dat het einde van de kabelboom defect is. Aan het einde waar de draden de gloeipunten van de diesel in gaan, zijn een drietal stekkertjes kapot. Nu blijkt dat de gehele boom moet worden vervangen omdat er dus een aantal stekkertjes op het eind kapot zijn. Tevens moet dit bij de dealer omdat hij aan de computer moet... Ik vind dit ongelooflijk!!! Kan dit echt niet anders vervangen worden???? Alleen de stekkertjes of zo????

Alvast bedankt voor jullie reacties...

arie74566

Geplaatst door arie74566 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat is je probleem met de wagen

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

Lijkt mij dat er wel nieuwe stekkers aangezet kunnen worden.

Arie74567 (0), 18 jaar geleden

Het probleem is volgens de dealer dat de auto bij koudere buiten temperaturen (onder de 10 graden) niet meer zal starten... De stekkertjes die naar de gloeiblokjes gaan, zijn gaan smelten en daarom kapot. De dealer geeft aan dat de gehele kabelboom moet worden vervangen en ik vind dat echt ongelooflijk. Want het betreft alleen de stekkertjes en het is heel wat uren werk om de hele kabelboom te vervangen...

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

andere soort stekkers eraan zetten die wel tegen de warmte kunnen.

suc6

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

zijn het de stekkers van de (gewone gloeibougie's )of die van de gloeibougie's in het koel systeem?

arie74566 (0), 18 jaar geleden

Volgens mij van de gewone gloeibougies maar dat weet ik niet zeker... ik ben geen echte kenner! Maar volgens mij waren het een aantal stekkertjes... ik heb er volgens mij 2 zien los hangen...

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt ook een stuk van een oude kabelboom afknippen en op de kabelboom van je wagen solderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.