Renault Laguna: kachel links warm recht koud airco links warm rechts koud

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo,

Ik heb een grand Laguna 1.9d van 2005 en be erg tevreden op de kachel na.Afgelopen zomer op vakantie werkte de airco rechts wel en links soms niet en dat was in Italie erg vervelend.Nu is het winter en werkt de verwarming links wel en recht soms niet ook dat is erg vervelend.
Mijn monteur weet er geen raad mee.Auto moet deze week op keuring bij renault dealer die zullen er zeker raad mee weten maar dat zal dan ook betaald moeten worden.
Zijn er Renault rijders met het zelfde probleem en hoe is dat op te lossen.
Kan niet direct reageren zit veel in het buitenland.

Alvast bedankt.

Rob

rtrep

Geplaatst door rtrep (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (255), 12 jaar geleden

Als je de dealer de kachel-testprocedure uit laat voeren ("uitlezen"), komt er vanzelf uit wat de oorzaak is. Vaak is het een haperende of defecte stelmotor. Zie ook http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

rtrep (0), 12 jaar geleden

hallo Hein,

alvast bedankt,hij heeft het niet altijd,maar auto gaat donderdag naar garage laat ik dat na kijken.
(zo heb ik een idee wat er is)je hoort van me.

grtjs rob

Ronnie71 (0), 12 jaar geleden

Denk er wel om dat je bij de rechterstelmotor veel meer uit moet bouwen dan aan de linker kant .

Bij de rechter moet je je hele dashboard kastje eruit halen en dan ook die stalen plaat omdat die daar achter zit

Zowel links als rechts zitten 2 van deze stelmotoren zijn precies de zelfde alleen de eene is voor je warmte te regelen en de andere zit een tandwiel aan om je lucht te kunnen regelen voor naar onder midden of boven.

En deze stelmotoren zijn alleen maar origineel te verkrijgen bij de Renaultdealer.

succes ermee

rtrep (0), 12 jaar geleden

auto is afgelopen donderdag bij renault dealer geweest blijkt het probleem in de bekabeling te zitten,dus niet is een vd stelmotoren.
Moet nog een keer terug om zeker te zijn,word natuurlijk moeilijk om daar zelf aan te beginnen,dus toch door dealer laten repareren voor 85 euri per uur!!!
grt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.