Renault Scenic: kachel ventilator

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

kachel ventilator doet het in geeen enkele stand.is een uitvoering met airco en een 6 standen schakelaar.
heb al een ander kachel weerstand geprobeerd zonder resultaat.bij de ventilator zit een relais die de plus geeft aan de ventilator .dit relais wordt massa geschakeld en dat doet ie dus niet als ik hem aan massa leg werkt alles gewoon.waar krijgt dit relais zijn massa sturing vandaan??

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tsjahetisaltijdwathe (0), 16 jaar geleden

Trek de ventilator er maar eens uit en bekijk hoe die eruit ziet en vrij kan draaien. in de weerstand van de kachelventilator zit een thermische veiligheid die nogal eens stuk gaat. De massa van het relais komt van het bedieningspaneel van de verwarming

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

ventilator en weerstand zijn goed.als ik het relais aan massa leg werkt alles gewoon dus moet ff de kabel doormeten die het relais aanstuurd.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

stekker was weg gesmolten bij het gas pedaal(tusssen stekker)kabels door verbonden en werkt weer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.