Renault Scenic: Kachel/airco aanjager massa probleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 ltr(K7MB7/03)

Deze Renault Scenic/megane((JAOF) van '98 heeft een probleem met de kachel/airco aanjager. De aanjager module is ok. Maar de massa van die module(2 zwarte draden,A2 & B1) is onderbroken,en volgens het schema wat ik heb is deze massa dezelfde voor het aanjager relais.(Dit relais doet het inderdaad ook niet,(het zoemt en klikt!)Weet iemand waar ik de massa aansluiting kan vinden voor de aanjagermodule(aanjager-snelheidsregelaar)(De massa voor het airco paneel,recirculatie motor en evaporator sensor zitten er ook op aangesloten zo te zien!) Ik heb nog geen massa aansluiting kunnen vinden ondanks het feit dat ik ernaar gezocht heb(de bovenkant van het dashbord komt er gelukkig gemakkelijk af),en ik hoop dat iemand van jullie Renault specialisten kan helpen en ons wat tijd kan besparen!
Groeten uit Nieuw Zeeland,
John Gijsbers

John5720

Geplaatst door John5720 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

als het goed is zit er bij de pedalen tegen het kachelhuis een stekker ,hier zit wel eens een slecht/verbrand contact

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

en al gevonden?

John5720 (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb de auto weer ingeboekt voor volgende week om de massa aansluiting te vinden en dan "fatsoenlijk" te repareren.. Ik heb in de tussentijd een alternatieve massa aansluiting gemaakt en het werkt goed!

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

en?

John5720 (0) PRO, 14 jaar geleden

De klant is nog niet terug geweest. (Belde me op en zei dat ze de afspraak vergeten was!De aanjager werkt nog steeds goed blijkbaar.

John5720 (0) PRO, 14 jaar geleden

We hebben de auto weer binnengehad .De aanjager werkt nog steeds goed. Na een half uur zoeken voor massa aansluitingen bij de stijlen enzo en controleren van de linker en rechter A- stijl , ook halverwege de stijl op kon ik er geen vinden en heb toen besloten om het maar zo te laten met de alternatieve massaverbinding (Die het goed doet)
Iedereen bedankt voor de informatie Groeten
John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.