Renault Kangoo: Kangoo 1 wielvlucht verkeerd,domlager of ruber erboven moe?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 D Bosh,

Ik was afgekeurd wegens draagarmbussen.Deze heb ik geperst.Onderling moet de afstand juist zijn voor de plaatsing op het chassis.Doch heeft men 1,5 cm speling om de bussen tegelijketijd naar Links of rechts te plaatsen maar dit geeft een andere hoek waaronder het wiel staat.
Ik wil maar zeggen,de wielen staan onderaan verder uiteen tov bovenaan.Het is niet te regelen.Zijn mijn veerpootlagers de schuldige of het rubber erboven? Ps:Kogelgewrichten zijn nieuw op de draagarm(mss verkeerde?)

claxon

Geplaatst door claxon (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

BjornSP (0) PRO, 12 jaar geleden

Laat de auto eerst eens uitlijnen.

Het verder uiteen staan van de wielen onder ten opzichte van boven heet negatief camber, dit is met het oog niet te controleren of het juist is.

claxon (0), 12 jaar geleden

Hij fluit als ik draai op een gladde ondergrond.Mss heb je gelijk.Met de slechte draagarmen had ik geen schok op mijn stuur als ik in een putje reed.Ik weet niet wat een Kangoo doet als hij in orde is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.