Renault Kangoo: Kangoo 1400 benzine e7j-motor 2001 wil niet aanslaan

Bouwjaar: 2001

Wagen wilde deze morgen bij de klant thuis niet aanslaan.
Wagen afgesleept naar garage, uitgelezen geen foutcodes, brandstofpomp draait bij op contact plaatsen, echter geen ontsteking bij starten motor. Voor de zekerheid krukassensor vervangen geen resultaat. Wat me opvalt is dat het lichtje van de startblokering bij op contact plaatsen wagen stopt met knipperen maar niet verdwijnt na enige seconden ,ook bij het starten blijft dit lichtje branden. Ook de centrale vergrendeling werkt niet meer sinds deze morgen en dit heeft er volgens mij ook mee te maken dat de wagen niet aanslaat.
Alle suggsties en oplossingen zijn welkom.
Geert

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 18 jaar geleden

Al een andere sleutel geprobeerd?

Hans

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

Met beide sleutels hetzelfde resultaat, niet aanslaan.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Kontroleer de bedrading van het navoedingsrelais. Deze zit in de zekeringkast in de motorruimte. Waarschijnlijk is er een draad afgebroken.

Dit kan ik trouwens niet rijmen met het probleem van de cpv.

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

Draad afgebroken van relais, hersteld en wagen slaat terug aan.Centrale vergrendeling werkt nog steeds niet maar dit wordt een volgende maal opgelost.
Henkie bedankt voor de tip.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Synchroniseren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.