Renault Kangoo: startblokkering niet eraf te krijgen

Bouwjaar: 2002

Het gaat om een kangoo 1.9d van 2002.
Klant zet auto neer, na 10 min wil weer starten. Afstandsbediening werkt niet. Startblokkering niet eraf te krijgen. Ledje blijft branden met starten. Reservesleutel geprobeerd, ook deze werkt niet op cpv en startblok. Startblok uitlezen, geen foutcodes. Alle zekeringen zijn in orde. Lampjes op afstandsbediening branden, nieuwe batterijen ook reeds geprobeerd.
Wat kan er nog meer zijn?

Autobedrijf784

Geplaatst door Autobedrijf784 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Siem Bijman (160) PRO, 19 jaar geleden

Topicnr. 18427Wij hebben hetzelfde gehad met een Scenic.Misschien helpt dit je op weg (naar de dealer)

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Startblokkering en afstandbediening van de cpv zijn 2 afzonderlijke systemen. Ontbreekt er niet ergens een zekering?

Wat voor kangoo is 't? Fase 1 of 2 en met of zonder multiplex?

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

codering om contactslot ??? uit laten lezen bij de dealer

Autobedrijf784 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zijn bij dealer geweest. Geen foutcodes. Deze heeft nieuwe sleutel proberen in te leren. Op advies van dealer antenne besteld. Vandaag probreren.

Autobedrijf784 (0) PRO, 19 jaar geleden

Vandaag antenne vervangen>>nog niks. Terug naar dealer. Oude antenne weer terug gezet. Dealer probeert sleutel te herkennen>> systeem werkt weer.

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat bedoel je met antenne? De ring om het kontaktslot? Die heeft niks met je afst. bed. van je cpv te maken en is alleen voor de startblokkering.

Het enige wat je kunt inleren is de afstandbediening van je cpv. De transponder voor je startblokkering werkt of werkt niet, hieraan kun je niks inleren.

JOHN5671 (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien een rare oplossing maar is er geen stoorzender aanwezig . Wij hebben iets dergelijks gehad met een vito.
Deze had in de kofferbak een "draadloze"deurbel liggen,deze zat klem en gaf dus een stoor(zend)signaal af. (lang naar moeten zoeken maar was wel de oorzaak!!!)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.