Renault Scenic: klep benzinedop geblokkeerd door motorstoring automatische vergr

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hi hi,

Weet iemand wellicht hoe ik het benzine-dop klepje kan openen zonder de auto te baschadigen??? Ik kom met mijn huidige peil niet eens bij de pomp ;-(

Alvast bedankt!!!

henry kooper

Geplaatst door henry kooper (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Krijg je de dop niet meer los of gaat het benzineklepje niet open ? als dit electrisch werkt is er waarschijnlijk vanuit de kofferbak aan te komen,als je de bekleding los haalt..

Gr Stefan

liebherr-machinist (0), 14 jaar geleden

als je centrale deurvergrendeling hebt met afstandsbediening probeer dan eerst eens de auto op slot te doen en dan van slot af te haleen, is bij mij ook al eens een keer of twee gebeurt en toevallig bij een benzinepomp waar ik stond ook bij een andere renault (kan een beetje vuil in de vergrendeling zitten of zo iets

RenaultDriver (0), 14 jaar geleden

Elke auto met elektrische vergrendeling heeft een noodontgrendeling voor de tankdop. Ik weet niet zo uit m'n hoofd hoe het moet bij de Scenic, maar het staat zeker weten in het instructieboekje. Volgens mij moet je onder de bekleding aan een handel trekken ofzo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.