Renault laguna: koelprobleem

Bouwjaar: 1995

heren monteurs
het volgende ik heb de waterpomp vervangen en onlucht bij de radiateur en bij de kachelslang maar hij blijft warm lopen de bovenste en ondersteradiateurslang worden wel warm maar de kachel blijft lauw ik de auto al schuin op de brug gezet om evt lucht naar he hoogste punt te krijgen maar niets helpt weet iemand een oplossing

ivo4682

Geplaatst door ivo4682 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Is je kachelradiateur niet verstopt? Verder lijkt het toch zo dat de auto niet goed is ontlucht. Heb je geen ontluchtingsnippel over het hoofd gezien? Renaults zijn inderdaad niet de meest makkelijke auto's om te ontluchten. Op welke kachelslang zit de ontluchtingsnippel? Op de aanvoer of retourslang? Welke deel van het koelsysteem heb je op het hoogste punt gebracht? Heb je ontlucht nadat de thermostaat open is gegaan? Ik neem aan dat de koelvin wel werkt?

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

kachel radiateur vervangen nu goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.