Renault Laguna: Koplampsproeiers

Bouwjaar: 2001

Mijn Laguna II 1.9 dCI Grand Tour Dynamique heeft het volgende probleem. Om de zoveel tijd blijft de linker koplampsproeier staan en zakt niet meer in. Ik heb er nu WD 40 langs gespoten maar nog zonder resultaat. Als ik er zacht tegenaan duw dan zakt de sproeier weer. Heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan verhelpen?

BACCARA

Geplaatst door BACCARA (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

koplampsproeier is defect, het beste is om deze te vernieuwen

dupl-u-10864-5dd148752b675+witpet (0), 18 jaar geleden

Je kunt het mechaniek ook smeren, koplampsproeier omhoog trekken met je hand daarna motorolie langs de witte sproeierbuis laten lopen vervolgens beweeg je het mechaniek net zo lang heen en weer totdat deze vanzelf weer zakt en niet meer blijft hangen.
Meestal werkt dit, je kunt het in ieder geval proberen.
Veel succes,
groeten jan

BACCARA (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Ik heb de sproeier met WD 40 ingespoten en later met een ander middel en de sproeier doet het nu beter. Hij blijft nu nog maar af en toe hangen.

Corsa2.08v (0), 18 jaar geleden

Ik werk zelf ook bij de renault en dat is een veel voorkomend kwaaltje van die dingen vernieuwen is een opzich duur 40 euro kosten ze maar als je der geen last van hebt lkkr laten zitten zou ik zeggen

xander12355 (0), 18 jaar geleden

Gebeurt bij mij ook regelmatig (Initiale 3.0v6).
Gewoon niet te lang de sproeier gebruiken: Koplampsproeier gaat pas na een seconde of 2 omhoog/werken volgens mij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.