Renault Laguna: krijg motorkap niet los laguna 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

hallo mensen ik krijg de motorkap niet meer los van de laguna en hij moet echt los want sta met een lege accu. heeft er iemand een oplossing behalve dan de motorkap eruit zagen??
bedankt

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

via de onderzijde met een schroevendraaier het slot terug duwen

hus104 (0), 15 jaar geleden

hallo is dat makkelijker gezegt dan gedaan?? heb al een beetje zitten duwen her en der met een schroevendraaier maar helaas geen resultaat. er zit een haakje wat ik heen en weer kan doen dat is om de motorkap omhoog te krijgen als de slot eraf is maar kan helaas niet de bevestigings punten zien van het slot als ik door de grill heen kijk. kreeg hem echt niet los.

Treb (0), 15 jaar geleden

Probeer het eens met twee personen: de één duwen op de kap, en de ander trekken aan de hendel.
Groet,
Bert

hus104 (0), 15 jaar geleden

hebben we al geprobeerd joh maar lukt echt niet duwen trekken zit echt muur vast

8je (0) PRO, 15 jaar geleden

Jou laguna heeft 2 sloten. Een links en een rechts. Het ding inhet midden is alleen maar de windhaak. Ze zitten schuin boven de koplampen. Vanaf de onderkant kun je met een lange schroevendraaier o.i.d. het slot open duwen. Met een looplamp kun je zien waar je moet duwen.
Als je met het slot aan de linkerkant begint, heb je kans dat ook het rechterslot losgaat, het l. slot bedient n.l het r. slot.
succes!

vletter (0) PRO, 15 jaar geleden

om dit op te lossen zonder ervaring zal je eerst onder de motorkap van een andere Laguna moeten kijken om precies vast te kunnen stellen
waar en hoe je moet drukken of trekken .Eigenlijk moet de auto ook op de brug om er goed bij te kunnen.Denk trouwens dat een garage die weet hoe het moet hier niet veel voor rekent. Een van de sloten zal vervangen moeten worden

hus104 (0), 15 jaar geleden

ok ik ga zaterdag weer naar de auto de auto loopt niet meer op het moment dus is het ff moeilijk om op een brug te komen. ik hou jullie op de hoogte maar dit zal haast wel moeten lukken denk ik bedankt voor de uitleg.

hus104 (0), 15 jaar geleden

hallo mensen. ik heb hem los!!! de linker koplamp was toch aan vervanging toe dus deze heb ik helemaal ingeslagen en zo het slotje los kunnen krijgen. bedankt allemaal!!

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

aha, zo kan het ook ja, de vandalenmanier, hahahaha.

In elk geval wel een manier.

Succes Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.