Renault Modus: krukaskeering renault modus

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

We hebben een probleem met onze renault modus. Er lekt olie en volgens de dealer is dat de krukaskeering kosten voor reparatie bedragen 835,- Ik vind het eerlijk gezegt erg vroeg voor deze reparatie aangezien er de auto net vier jaar is en 40.000 km gereden heeft. Dit lijkt mij niet normaal, zijn er meer mensen met dit probleem? Graag hoor ik van ieder of dit normaal is en wat ik moet doen.(gewoon betalen of beklacht doen bij renault nederland)

Alvast bedankt Ruud

ruud1986

Geplaatst door ruud1986 , lid sinds 13 jaar geleden

3 Reacties

anoniem-1573996169, 11 jaar geleden

ligt er ook nog aan welke keerring, distrubuitiezijde of versnellingsbakzijde en de prijs tja ik denk dat je dan wat dealers moet afbellen maar het is een hele klus,distributie zijde zal iets minder werk zijn dan versnellingsbakzijde bij versnellingsbakzijde moet de bak eronderuit

ruud1986, 11 jaar geleden

Klopt gaat om de bakzijde.

anoniem-1573996169, 11 jaar geleden

die bak eronder uit is een hele klus dan de koppeling uitbouwen vliegwiel verwijderen en dan als het meezit kun je zo de keerring eruitwippen maar bij sommige auto's moet ook nog de carterpan eronderuit omdat die de keerring opsluit met een speciale rand maar dat durf ik niet met zekerheid bij jou te zeggen ,,en natuurlijk weer opbouwen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.