Renault Laguna 2.0 RT LPG3: Laguna start niet meer

Bouwjaar: 1998

Na een eerder probleem bij het starten leek dit verholpen met nieuwe bobines en een nieuwe startmotor. Nu start de auto opeens niet meer en wat mij opvalt is dat je de benzinepomp niet meer hoort als ik het kontakt aanzet(normaal zoemde deze enige seconden).De startmotor werkt goed en neemt de motor mee. De benzinepomp werkt nog wel maar wordt kennelijk niet aangestuurt. Bij aanslepen start de motor wel en kan ik zonder probleem schakelen tussen benzine en gas. Heeft iemand een idee? Is vervallen, bleek een defect relais te zijn welke naast he expansievat hangt.

Laguna Driver

Geplaatst door Laguna Driver (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Sindala (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de aanvulling lijkt op mijn probleem... het relais er uit gehaald en nu starten zonder problemen... beter bekeken en er was een connector met roest... schoongemaakt en nog steeds starten. Dus hopelijk voor mij de oplossing :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.