Renault Laguna: lichtverklikker zoemer

Bouwjaar: 2002

Hallo,wie van jullie weet waar de zoemer zit die zorgt dat je het licht niet laat branden en waar wordt die door aangestuurd bij deze auto??(de binnenverlichting werkt wel)

Michael7702

Geplaatst door Michael7702 (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

In het instrumentenpaneel. Heb je al een instrumentenpaneel met een schaalverdeling in kwarten? Of met een stuk of 8/9 streepjes?

rob9919 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het zit vermoedelijk in het portierslot van het linker voor portier.
In het slot zit ook het portiercontact even de weerstand van het maak contact controleren.

jappie (0) PRO, 19 jaar geleden

is het een laguna2 zo ja dan zit het in de instrumentenpaneel

Michael7702 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb inmiddels uitgevonden dat deze auto geen zoemer heeft maar een vriendelijke vrouwenstem die de bestuurder er op attendeerd dat de lichten nog branden.
In het linker binnendeurslot zit een micro schakelaartje dat bediend word door een plastic stripje dit stripje ging een beetje stroef dus ingespoten en het probleem was verholpen.

eddiesmit (0), 16 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem, vaak doet de zoemer het niet, maar als ik flink rommel met de deurschakelaar doet ie het soms wel. Dus is het schakelaartje vuil/defect denk ik.

Vraag:
Ik kan het plastic stripje niet vinden in het deurslot van mijn LagunaII. Moet je het slot misschien demonteren?


Met vriendelijke groet, Eddie Smit.
Hulshorst.

Michael7702 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja het deurslot demonteren

willyvan (5) PRO, 16 jaar geleden

andere optie is gewoon extra lichtpieper monteren (bijv van een oude renault 19 of zo)die alleen werkt als je contact uit zet 10 min werk en die hoor je ook nog beter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.