Renault laguna: lampje van de climate controle vervangen

Bouwjaar: 1999

Wie kan mij helpen bij het volgende probleem ?
Ik wil het lampje van de climate control vervangen maar kan er
niet bijkomen. Heb geprobeerd om het voorfrontje eruit te
halen maar dat breekt het af.

wim12235

Geplaatst door wim12235 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rob9958 (0), 20 jaar geleden

Je bedoeld toch niet een segment uit de aanduiding voor de temperatuur? Want dan moet je de hele unit vervangen (of beter: op de sloop halen).

Rob.

wim12235 (0), 20 jaar geleden

Het gaat inderdaad alleen om het (kapotte) lampje, het paneel werkt voor de rest perfect. Ga met deze aanwijzingen aan de slag en houdt jullie op de hoogte of het gelukt is.
Navraag bij garage was namenlijk dat het halve dasboard eruit
zou moeten, met evenzovele kosten. Alvast bedankt voor de reacties.Wat een perfecte manier om problemen op te lossen met en voor elkaar !

MHB (0), 20 jaar geleden

Het lampje achter het display is gewoon een gloeilampje. De druktoetsjes zelf worden van achteren verlicht met een diode. Die vervangen is een stuk lastiger. Lampje vervangen is simpel klusje. Alles bij elkaar nog geen half uur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.