Renault Safrane Baccara: Lampjes achter klok/temperatuurmeter

Bouwjaar: 1996

Hallo,
Ik bezit een Safrane fase 2 uit 1996 (ja het kan 1e in NL) maar heb een probleem met de lampjes achter de klok in het dashboard. Na starten doen deze het een tijdje, maar na verloop van tijd gaan ze weer uit. Heb al een paar keer het hele dashboard eruit gehaald en heb de lampjes gecontroleerd, tevens de contacten van stekkers etc. maar kan niets vinden. Heeft iemand toevallig iets vergelijkbaars bij de hand gehad?
Alvast bedankt

MSteffens

Geplaatst door MSteffens (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 19 jaar geleden

gaan die lampjes niet op het zelfde moment uit als dat je olie meter overschakeld van niveau meting naar oliedruk?

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

gaan alle lampje,s uit of enkele

MSteffens (0), 19 jaar geleden

In het klokje zitten 3 lampjes en alle 3 gaan ze uit na verloop van tijd. Heb niet het idee dat dit met de oliemeter te maken heeft. Deze schakelt direct na het aanslaan van de motor over op drukweergave; het klokje gaat na een paar minuten rijden meestal uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.