Renault Laguna: lampjes injectie en service branden, noodprogramma in werking

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: dci

Na een jaar begonnen de problemen. lampjes sevice en inspuiting gaan branden , noodprogramma in werking. Soms spontaan onder het rijden gaf een keer levensgevaarlijke toestand, soms direct bij het starten. De dealer heeft er alles aan gedaan moet ik zeggen maar weet het gewoon niet. De prachtige computeraansluiting geeft aan storing in electromag. afsluitventiel, niet geidentificeerde electrische storing. Alle bedrading is vernieuwd. Diverse sensoren etc. Nu denkt men na 6 jaar aan de rekeneenheid. Voor alle goede orde de storing was bijna een jaar weg en is nu de afgelopen drie dagen weer terug . Na afzetten en opnieuw starten draait alles weer normaal , voor zolang het duurt.
Renault Nederland geeft ook nul op request zggen ook niet te weten wat het kan zijn.
Iemand een idee?
vr gr Peter

LAGRAPPE

Geplaatst door LAGRAPPE (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

rob9958 (0), 17 jaar geleden

Peter,

Hier is al veel over gecommuniceerd, zoek maar eens in dit forum.
Bij mij is dit opgelost door een nieuwe softwareversie in de computer.

Groeten, Rob

LAGRAPPE (0), 17 jaar geleden

Beste Rob
Ik weet dat er nieuwe software een oplossing zou moeten geven. Bij o.a. de Scenic zou dat een oplossing bieden. Vanmorgen is dat weer eens bij mijn laguna geprobeerd. Maar die brandstofpomp laat zich niet herprogrammeren. Wel de versnellingsbak (ik heb een automaat) en die is up to date.
vr gr Peter

AS1 (105), 17 jaar geleden

Bel eens met Renault specialist Bas Risseeuw: 026 3617111
Deze kan wel eens uitkomst bieden in moeilijke gevallen.

Vraag ook even of het met de meerstandenschakelaar van de automaat te maken kan hebben als die in noodloop gaat maar je bedoelt denk ik noodloop van de motor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.