Renault Laguna: linker bestuurders portier niet meer op slot

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

gisteren weigerde mijn portier te kunnen vergrendelen alle andere porties sloten wel af
maak een raar geluid
mijn vraag is kan je dit zelf verhelpen of moet ik hem weg brengen
ben zelf wel handig ben 22 jaar monteur geweest van motoren en hydroliek en pneumatiek
graag een recatie van iemand met de zelfde ervaring of tips om hem te kunnen maken
gr van rob

kraay1

Geplaatst door kraay1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

Maak de deur dan maar eens open en meet eens of er een sluitsignaal op het slot komt. En gebeurd ook weleens dat de stangetje in de deur losschieten.

kraay1 (0), 12 jaar geleden

ik weet niet of het hier mag maar is er iemand met ervaring die het voor mij wil doen hier in de beurt van spijkenisse ik weet wel kan wel naar dce dealer gaan maar dan betaal ik de hoofdprijs dat is oke als je je auto nog jaren wil houden dus graag een reactie of anders via zo,n offerte aanbieding met verschilende garage,s

Heino4267 (225), 12 jaar geleden

?? gewoon portierbekleding voorzichtig losmaken en dan kijken wat het slot nog wel doet.

Ik zou het eerst gewoon zelf proberen. Als je twijfelt hoe dat moet: raam volledig open doen, dan meestal twee schroeven bij de handgreep, eentje bij de open-hendel en enkele schroeven aan de zijkant en onder. De bekleding schuift meestal omhoog bij het raam.
Wellicht zijn hier zelfs mensen die je kunnen vertellen hoe dat precies moet bij de Laguna, maar dan moet je eerst precies zeggen welke deur het is.

kraay1 (0), 12 jaar geleden

bedankt voor vu reactie het gaat om de bestuurdersportier de andere 3 doen het wel de auto is een renauld laguna privelege bj 2003 moet ik het kit met een stanley mes lossnijden van te voren 2 schroeven heb ik gezien en los maar de handgreep de ontgrendelingshandel bedoelt u zit daar ook een schroef en bij de kap van de spiegel zit daat ook misschien een schroefje onder ik hoor het graag van iemand gr van rob

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

De kit is niet hard maar heel taai. Dus als je eraan trekt heel langzaam laat het gewoon los.

kraay1 (0), 12 jaar geleden

bedankt gaat het proberen

kraay1 (0), 12 jaar geleden

nu ik heb het voor mekaar gekregen zoals u heeft gezegd moest wel flink aan de kit laag trekken en heb hem los gekregen tot een kabeltje aan de achterkant lijkt wel een fiets kabeltje maar die kreeg ik niet los iemand een idee om dat los te krijgen en dan nog een vraag waar kan ik zo,n slot 2e hands krijgen voor de en moet ik spec een slot voor de privelege zijn of kan er elke renault laguna bj 2003 in .
ik hoor het graag van iemand
alvast bedankt namens rob

kraay1 (0), 12 jaar geleden

is er echt niemand die op mijn vraag reageerd:nu ik heb het voor mekaar gekregen zoals u heeft gezegd moest wel flink aan de kit laag trekken en heb hem los gekregen tot een kabeltje aan de achterkant lijkt wel een fiets kabeltje maar die kreeg ik niet los iemand een idee om dat los te krijgen en dan nog een vraag waar kan ik zo,n slot 2e hands krijgen voor de en moet ik spec een slot voor de privelege zijn of kan er elke renault laguna bj 2003 in .
ik hoor het graag van iemand
alvast bedankt namens rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.