Renault TWINGO: loopt niet goed meer valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: D4F A7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

ik heb eerder hier al een bericht over gelezen uit 2013 zonder echte oplossing dus stel ik zelf nog maar is de vraag.

mijn twingo uit 2002 heeft problemen met blijven lopen.
sinds gisteren begon ineens de motor uit te vallen rijdens het rijden nu heb ik gezien dat de krukassensor vaak een boosdoener is maar in dit geval niet heb vandaag al vervangen voor en nieuwe met nog steeds dezelfde problemen.

tijdens het rijden werkt de auto alleen maar vol gas zodra het gas loslaat en een klein beetje wil geven stopt de motor ermee net alsof die geen vonk meer krijg.(bobine heb ik 5000 km geleden al vervangen)
met het contact aan en uit zetten terwijl de auto rijd doet hij het weer alleen met vol gas en zo verder en zo verder.....

ik vraag me af of iemand me kan helpen met dit probleem of zelf dit probleem ook heeft gehad en er een oplossing voor weet!!!!

Gr Ed

edjedonnie

Geplaatst door edjedonnie (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

edjedonnie (0), 7 jaar geleden

owjaa en er is ook een tikkend geluid te horen alsof er kortsluiting is in het soort van pompje dat aan de rechterkant van de radiateur (als je voor de staat) slangetje loopt vanaf de pomp naar boven langs de bougies de motor in.. iemand enig idee wat dat is waar het voor dient en of het hier aan kan liggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.