Renault Espace: loopt slecht en tikt in de cilinderkop

Bouwjaar: 1999

heb hier een espace uit 1999 die heeft een vreemd geluid in de cilinder kop heb de hydraulische klepstoters vervangen en alles weer op gebouwd heb de motor laten lopen het was even goed maar hoe warmer de motor word hoe erger het geluid word heb met de 2 dealers gebeld en die hadden dit probleem niet eerder gehad heb een wel een tip gekregen moest de nokkenas poelie controleren blijkt een hydraulische verselbare poelie te zijn heb er naar gekeken bij draaiende motor zie je de poelie een beetje springen ( ovaal ) kan dit het probleem zijn of heeft iemand nog een idee hoe je de poelie kan controleren of heeft iemand nog meer suggesties bvd

marco7126

Geplaatst door marco7126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Wat voor motor?

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vorige week hetzelfde meegemaakt.Dit was een 2.0 16v(scenic 2002).Vervang de verstelbare nokkenas poulie maar.En ook natuurlijk olie verversen.

marco7126 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb de nokkenas poekie vervangen en de motor loopt weer goed en het geluid is er ook uit bedankt voor de reaktie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.