Renault Espace: massacontact

Bouwjaar: 1993

Mijn lichten doen het niet. Mijn alarmlichten knipperen niet en doen het ook niet. Mijn knipperlichten doen het echter wel. En ook mijn cd-speler doet het niet.
Mij werd geadviseerd om de zekering bij het accu na te kijken. Dat heb ik inmiddels gedaan en vervangen, maar dat bleek niet de oplossing te zijn.
Wat wel gebeurt is dat als ik mijn achter-ruitenwissersproeier aanzet, dat al de lichten wel licht reageren. Maar zodra ik de ruitensproeier weer uitzet gaan alle lichten ook uit.

Mijn vraag is nu: Kan iemand mij aub helpen/ vertellen waaraan het probleem ligt en wat ik kan doen om dit probleem te verhelpen. Waar ligt nou het "massacontact" ?

will12054

Geplaatst door will12054 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dennis2111 (0), 19 jaar geleden

vraag het eens aan die twee andere ''will milop''sen,die weten het ondertussen misschien,ps:zo zit dat hier direct vol als je uw vraag steeds opnieuw blijft vragen !!!!

dennis2111 (0), 19 jaar geleden

om uw massacontact te vinden,gewoon vanaf de min-pool van uw batterij vertrekt een dikke kabel die wat verder aan de carrosserie is vast gemaakt,dat is uw massacontact,maar om uw probleem te proberen op te lossen gewoon alle verbindingen (stekkers) losmaken en controleren,zal wel ergens een slecht contact zijn.

ps:ge kunt zelf ook reageren op ditzelfde topic ipv elke keer uw vraag opnieuw te stellen,ge komt automatisch terug bovenaan te staan

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

beweeg de stekkers en de zekeringen kast eens flink op en neer zit nogal eens een slecht contact in (met de lampen ingeschakeld)

jop5860 (0), 19 jaar geleden

Dat probleem heb ik ook gehad het was bij mij nog extremer bij mij viel het licht onder weg uit en als ik een harde klap gaf op het daschboard ging het licht weer aan.Ik ben er achter gekomen waar het probleem lag je hebt een zekeringhouder die door middel van Blokken(connectors)door verbonden worden in deze blokken zitten de kabelschoenjes en een van deze maakte slecht contact deze was grotendeels weg gebrandt ik heb deze vervangen het was wel een gepriegel.Morgen kan ik je misschien meer informatie geven dan kan ik je de kleur van de Connector geven waar je in zoeken moet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.