Renault Twingo 2011: Motor management brand na rijden door Oostenrijk/Zwitserland

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K P8, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 63

Hallo,

Vorig jaar na onze reis door Oostenrijk begon het motor management lampje te branden. Toen begon het net toen we Italië in gereden waren, direct een garage gezocht en die hebben verder alleen wat gevonden bij de filter zeiden ze. We dachten mooi opgelost maar helaas! Terug reis deed de auto het zelfde en zijn we toen in Duitsland bij de dealer geweest.
Nu vandaag zijn we weer op vakantie in Italië en is het lampje weer gaan branden na een rit door Zwitserland! We gaan morgen sowieso naar de garage, maar toch was ik benieuwd of iemand enig idee heeft wat dit zou kunnen zijn? We hebben er alleen last van als we door Oostenrijk of Zwitserland zijn gegaan, in Italië, Duitsland en Nederland nergens last van gehad!
Dit jaar heeft mijn vriend ook niet zo hard gereden als vorig jaar, toen zat hij soms op 140km per uur en nu max rond de 120km per uur.

Injosu

Geplaatst door Injosu (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Misschien heeft het terrein er wat mee te maken. En dan voornamelijk de hoogte waarop je gereden hebt en mogelijk de steilte van de hellingen. En anders is het toeval.
Vraag de exacte fouttekst en het nummer van de foutcode(s) en plaats die hier.

kaleido 1 (1385) PRO, 2 jaar geleden

Wordt et wel op tijd terug geschakeld of proberen we in zijn 5 toch gewoon naar boven te rijden ?

bert klein (80) PRO, 2 jaar geleden

Waarschijnlijk druksensor van het inlaat dat deze buiten z,n bereik komt en storing aangeeft, ivm met hoogte verschillen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.