Renault Clio: motor stopt onder rijden

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 i

Hallo:
Ik heb een Clio 1.4 RXE bj:1998 (Mod 1999) en van deze auto gaat onder het rijden het storings lampje branden en een paar minuten later houd de motor er mee op. Als je hem weer start ruikt ie naar benzine, de bougies krijgen wel een vonk maar zijn niet nat. Het kan wel ca 5 a 10 min duren en dan loopt ie weer maar rookt even en stinkt naar benzine. Na even een keer gas geven loopt ie weer goed. Ik heb alle massa punten nagekeken, alle water temp sensoren verv, 2x dis-bobines verv, sensor op de versnellingsbak is verv. en bij het uitlezen komt er geen storing uit. Het gebeurt ook wel als je komt aanrijden en hem uit zet en je wilt er bv 10 min later mee wegrijden dat ie niet wil lopen en na een paar min springt ie aan maar brand het computer lampje en de koelvin draaid dan ook . Wie weet raad??

Alvast bedankt
Roy Spenkelink

royspenkelink

Geplaatst door royspenkelink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (115), 16 jaar geleden

(slangetje naar) map sensor?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.