Renault Scenic: motor stottert bij warme motor

Bouwjaar: 1997

Mijn scenic stottert af en toe bij een warme motor.Dit doet hij alleen bij stationair toerental.Ben al 2 keer bij de Renault dealer geweest en die hebben de eerste keer de luchtregelschuif schoongemaakt. Het probleem was er nog steeds.De tweede keer hebben ze de bougies vervangen,ook dit helpt niet.Het lijkt wel of de motor helemaal in zakt en daardoor afslaat.Tijdens het rijden nergens last van en als de motor nog koud is.Is er iemand die bekent is met dit probleem? Tevens verliest mijn auto ook koelvloeistof en moet hem geregeld bij vullen. Kan dit ook met dit probleem te maken hebben.Er ligt geen water onder de auto. bvd john

johnnie43

Geplaatst door johnnie43 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

vacuumslang mapsenor contoleren .dit is een zwart kastje dat rechts achter boven de motor zit als je voor de wagen staat

ragboom (0), 17 jaar geleden

met een safrane van 1997 2,0 16 klepper (volvo blok) hebben we ongeveer hetzelfde probleem. Verliest veel water en loopt warm slecht stationair. Is je probleem opgelost? misschien dat het mij dan verder helpt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.