Renault Scenic: motor uitbouwen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: Tdi

Renault adviseert om de motor met subframe naar onderen uit te bouwen. is het toch mogelijk om de motor naar boven uit te bouwen. Ik heb een kleine olie en uitlaatlekkage in de buurt van de turbo, maar helaas geen mogelijkheid om de motor naar onder uit te bouwen.Heeft iemand hier ervaring mee?.

skydiver6451

Geplaatst door skydiver6451 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

w_vahl (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het een oud type scenic is kan ie via boven uitgebouwd worden, dan moet wel de parafan en alles helemaal uitgebouwd worden. Je moet dan het blok aan de linkerkant (als je voor de auto staat) optakelen zodat hij scheef komt te hangen en dan kan je hem met bak en al eruittakelen. Is wel passen en meten hoor. Maar ik zou eerst eens goed kijken of je turbo of je klepdekselpakking niet de oorzaak zijn want dan kan je de motor gewoon laten zitten!!!!

Bij een nieuw type moet ie dacht ik toch echt van onder uitgebouwd worden. Succes

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

maar moet dan wel alles los slopen
aandrijfassen moeten er uit.dus fusee los assen er uit olie aftappenwaterslangen los

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.