Renault Safrane: motor verwarming

Bouwjaar: 1993

Hallo,ik heb hier een safrane waarvan wanneer ik de vewarming aanzet(uitvoering met airco)gaat die onmiddelijk in service en werkt dus niet.bij uitlezen geeft hij motor defekt aan.Mijn vraag is op die motor komen vele draden en ik bezit geen schema,hoe kan ik die testen zodat ik zeker ben dat hij stuk is?

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hb4247 (0) PRO, 18 jaar geleden

Het komt regelmatig voor dat de ventielator motor teveel stroom vraagt waar door de stekker onder de motor een slecht contact maakt.
De motor moet dan vervangen worden en de stekker moet worden herstelt/vernieuwd worden (een losse stekker is niet leverbaar wel een kabelboom)

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

losse stekker is wel leverbaar .

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

bedankt voor uw info maar de stekker lijkt ok.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er bij de kachelventilator geen versterkerunit om de motor aan te sturen ? Die gaan wel eens stuk, meestal de powertransistoren die vervangen moeten worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.