Renault Megane: multiriem

Bouwjaar: 2000

Mijn megane 1.6 break bj.2000 maakt soms bij het snel op laten komen van de koppeling een snerpend geluid. Ik denk dat het de multiriem is. Deze is pas 1 jaar oud. Kan deze nagespannen worden???? Volgen mij zit er n.l. een automatische spanrol op.
Wat mij ook opgevallen is dat deze nieuwe riem iets minder breed is da de oude. Zou dit een modificatie zijn?

meijegane

Geplaatst door meijegane (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

kan ook de koppeling zijn ie wil ook wel eens piepen bij flink optrekken

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk ook eerder dat het de koppeling is.

kawaZ750 (0) PRO, 18 jaar geleden

idd koppeling denk ik, is niet erg.

meijegane (0), 18 jaar geleden

abc, sjaak en dennis bedankt. De koppeling doet zijn werk verder goed. Ik hoop alleen dat dit niet de voorbode is van een defecte koppeling. Ik ga n.l. dit jaar voor het eerst met een caravan op vakantie. Als jullie weten of een defecte koppeling vaak voor komt bij de Megane Break 125.000 km dan zou ik dat graag willen weten.

willyvan (5) PRO, 18 jaar geleden

koppeling gaat bijna nooit stuk in de praktijk kan bij goed gebruikt meer dan 200000 km mee ,wel opletten met caravan voet van de koppeling anders verbrandt ie en is ie zo stuk

meijegane (0), 18 jaar geleden

Ok bedankt allen. Dan stel ik de aanmelding bij de ANWB wegenwacht nog ff uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.