Renault Kangoo: Na Starten Kan Geen Gas Gegeven Worden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Wij onderhouden een Kangoo diesel. Nadat de motor werd gereviseerd na een gesprongen distributie is er geregeld een probleem na het starten. De motor draait perfect, maar er kan geen gas gegeven worden, dit telkens als het lampje in de tableau blijft branden.
Dan even de wagen stilleggen en terug ok. Op aangeven van de dealer werd de mazoutpomp vervangen door een nieuw exemplaar. Zelfde resultaat. Heeft hier iemand ervaring mee?

XAVIER7401

Geplaatst door XAVIER7401 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

PrimeraLPI (0) PRO, 15 jaar geleden

Lees de auto eens eerst uit op foutcodes, die lampje brand niet voor niks.. ;)
De Mazoutpomp (ik neem aan dat je Dieselpomp bedoeld?) is electronisch aangestuurd.. Uit beveiliging (?) schakelt de ECU de aansturing daarvan uit.

Nogmaals, lees hem uit op fouten, meld ze evt. hier. :)

biged1971 (0) PRO, 15 jaar geleden

staat je gaspendaal sensor niet in storing, de stekker bij het pendaal ongeveer 8 draden doorsolderen en weg is het probleem .
mits deze in storing staat natuurlijk

Martijn_16v (0) PRO, 14 jaar geleden

Hallo

Dit probleem heb ik ook bij mijn Kangoo.. Was er al iemand die weet wat het kan zijn?

Bedankt vast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.