Renault Laguna: navigatie

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

hallo collega"s
Een klant van ons heeft een cd-rom gekocht op internet voor zijn carminat (becker) navigatiesysteem. Sinds hij die cd gebruikt heeft zoekt het systeem geen route meer. Verder doet hij alles nog. Kan route ingeven taal veranderen etc. Ook wanneer we de originele cd in het systeem stoppen doet hij het niet. Heeft iemand een idee wat die (illegale) cd eventueel veroorzaakt zou kunnen hebben?????

jan4911

Geplaatst door jan4911 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan1958 (0), 16 jaar geleden

een virusje waarschijnlijk. gebeurt wel vaker bij ruk van het internet.apparaat eruithalen en naar de importeur brengen voor reparatie.
wederom: goedkoop is duurkoop

ejnn (0), 16 jaar geleden

heb je ook de installatie software van Carminat / Renault al gebruikt?

robh84 (0), 16 jaar geleden

Mij is ooit vertelt dat als je een gekopieerde cd in het systeem laadt, de unit daarvan beschadigd raakt.

Een gekopieerde cd schijnt dikker te zijn als een originele cd, waardoor de unit intern beschadigd.

Mocht het dus een gekopieerde cd zijn, dan heb je kans dat de unit beschadigd is.(tevens valt dat ook niet onder de garantie)

Gr. Rob

ejnn (0), 16 jaar geleden

Dat geloof ik niet, cd zijn even dik. Ik denk eerder dat de comptuer iets heeft ingelezen, waardoor deze van streek is. Kan best wezen dat een stukje software heeft gestaan, die de lezer/ computer kapot maakt/ buiten werking stelt. Dit kan best door de leverancier op internet zijn gezet, dit is ook met mp3 geluid files gedaan. De betreffende eigenaar zal waarschijnlijk geen cd meer downloaden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.