Renault Laguna: Navigatie carminat probleem

Bouwjaar: 2002, Motorcode: 1.9diezel

Beste collega,s
ik heb een probleem met navigatie het is een originele,carminat .
wanneer ik een adres invoer,en bestemming keuze maakt, en begeleiding keuze maak,gaat zelf de route volgen,(WITTE LIJN)tot ingevoerde adres,terwijl auto stilstand is,wanneer ik tijdens rijden adres invoer gaat zwarte pijl aan het scherm springen voor naar achteren.maar keuze KAART volgt het systeem nauwkeurig,tacho signaal is goed stilstand 0 gelidelijk wordt het getal hoget met de snelheid,gps antenne was al door klant vervangen,kan ik iets met menu veranderen dat zwarte pijl met de auto snelheid volgt.wie heeft een advies?alvast bedankt.
mvgrt,mustafa

sedef1

Geplaatst door sedef1 (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Je moet even duidelijk maken wat je probleem is, wat doet de zwarte pijl?

sedef1 (0) PRO, 14 jaar geleden

bvb ,ik ben in Utrecht ik voer een adres na het begeleiding in toetsen wordt het toch route berekend,terwijl nog auto stilstand is begint vrouw te spreken van linksaf ,rotonde rechtsaf enz,stilstand auto begint het keurig het zwarte pijl route volgen ,daarna zegt vrouwstem ,u bent gekomen in uw eindstem.wanneer ik nog een adres invoer gelijk optrek,is de zwarte pijl al 1 straat voor mijn ,soms springt het zwarte pijl juiste stand,zwarte pijl springt voor en achter alleen bij witte route lijn,ik denk dat ik beetje duidelijk ben,wat ik vreemd vindt zonder ik vertrek dat het route al zwarte pijl volgt en route beindigd.in het menu KAART herkend mij standplaats,en volgt netjes de weg ,graag idee wat de oorzak kunnen zijn.

sedef1 (0) PRO, 14 jaar geleden

wat houd het term geinitialiseerd worden.

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Is beginwaarden instellen.
Maar doe de navi eens terug stellen naar fabrieksinstellingen, dit kan je vinden in het menu. Is verder de ontvangst goed, dit kan je nakijken bij: navigatie>instellingen>diagnose en dan code 4112 invoeren.

sedef1 (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=Safrane10698]Is beginwaarden instellen.
Maar doe de navi eens terug stellen naar fabrieksinstellingen, dit kan je vinden in het menu. Is verder de ontvangst goed, dit kan je nakijken bij: navigatie>instellingen>diagnose en dan code 4112 invoeren.[/quote]
heb ik ook gedaan,ontvangst is goed,hoger dan 3,als het ontvangst slecht is dan zal het systeem ook keuze KAART niet volgen,cd en satelliet sybolen zijn ook groen.

R_Bakker (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb 1 keer een computer vervangen ook ongeveer hetzelfde probleem.
Toen heb ik er een van een schade wagen ingezet.
Niet toevalling een zelfde auto om te proberen??

Gr Ron

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Staat ie niet in demo mode?

sedef1 (0) PRO, 14 jaar geleden

b[quote=Safrane10698]Staat ie niet in demo mode?[/quote]
demo mode had ik wel gekeken,die stond uit,ik heb van onderdelen lijn navigatie computer besteld 50 euro,gemonteerd,nu werkt het weer goed,bedankt Sebastian ,R.Bakker voor informatie

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Mooi dan. Nette prijs.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.