Renault Clio 1.4 16v: Onregelmatig draaien in lage toeren... Inhouden en trillen h

Bouwjaar: 2000

Hallow!

De auto draait dus onregelmatig in lage toeren en heeft soms zelf de neiging om stil te vallen... Dit zou kunnen gelegen zijn aan een klep bij de luchtinlaat... Het vreemde is dat de de motor zich inhoud als je boven de 3000 toeren gaat... daarbij draait hij zo onregelmatig dat de wagen zelf begint te schudden... Kan dit ook aan die klep liggen en wat zou hiervan anders de oorzaak kunnen zijn?

Alvast bedankt voor de hulp

Pyeahr

Geplaatst door Pyeahr (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

stekker contr op rekeneenheid . de kit die in de stekker zit wordt vloeibaar en loopt over de aansluitingen heen . als het goed is zit de rekeneenheid achter de motor boven het uitlaatspruitstuk

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

bobine stuk?

Pyeahr (0), 19 jaar geleden

Aloha!

't was blijkbaar niet de bobine... men heeft dus de verstuivers vervangen... het probleem doet zich nu maar heel af en toe meer voor...
Een week nadat de auto van de garage terug kregen was de batterij wel volledig ten einde... zou haperen van de motor misschien daaraan kunnen gelegen hebben?
Wat ook vreemd is, is het feit dat de wagen koelvloeistof "verbruikt"... Normaal is dat toch een gesloten systeem waaruit bijna nix kan ontsnappen?

Allesinds bedankt voor de hulp!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.