Renault Laguna: Oorzaak kapotte stuurpomp

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Twee maanden geleden heeft mijn Laguna een kapotte dynamo gehad. Daarnaast heeft de auto ook meteen een grote beurt gehad.

Nu ben ik twee maanden verder en zit ik met een kapotte stuurpomp, duur geintje ruim 880 zeggen ze bij de garage.

Heeft iemand enig idee wat de oorzaak kan zijn van een kapotte stuurpomp en of ze dit tijdens de grote beurt hadden kunnen zien?

Weet iemand dit?

Aarts31

Geplaatst door Aarts31 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

En wat als men het had kunnen zien? Zouden de kosten niet anders van zijn geworden.
Men kan met een grote beurt nu eenmaal niet alles uit elkaar halen om te controleren. Dan duurt zo'n beurt minimaal 1 hele week. We mogen aannemen dat u niet bereid bent om al die uren te betalen............
Als er tijdens een controle geen uitwendige lekkage waarneembaar is, alles vast zit en naar behoren werkt, is het goed. Meer kun je niet verlangen van een monteur en/of garage.

Aarts31 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de reactie...

Wij snappen dat ze niet alles kunnen zien, maar in het verleden hebben we al niet zo'n goede ervaringen gehad met deze dealer. (vervangen spiegel, lag na een paar dagen de spiegel eraf, bleek de voorruit door hun fout gescheurd te zijn) Kan het dus zijn dat er tijdens de grote beurt iets geraakt is waardoor onze stuurpomp kapot is gegaan. Waardoor kan een stuurpomp kapot, doordat er geen olie meer inzit?

Ralf_Jensen (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee hoor, bij dit type auto´s komt dit vaker voor. Ook meestal onaangekondigd.

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

als je besparen evt gebruikte monteren ,bij laguna 2 heb ik zelden een kapotte pomp gezien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.