Renault Laguna: Originele radio CD speler

Bouwjaar: 1999

Ik heb een Laguna uit 1999 waar stuurbediening en een display op het dashboard zit. Er komt een origingele radio cassette uit. Ik heb nu een radio cd origineel renault de 22DC279, maar de aansluiting voor de stuurbediening is anders. Heeft dit met oud en nieuw type te maken en zijn er verloopstekkers voor?

Chiel1627

Geplaatst door Chiel1627 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 18 jaar geleden

Heb je een rechthoekige stekker van je auto, en een ronde ingang op je radio?
Zo ja, nee daar zijn geen verloop stekkers voor. En volgens de importeur zou het nooit kunnen werken. Is bij mij nooit werkend geweest, de dealer heeft bij mij na 3 dagen opgegeven.

Chiel1627 (0), 18 jaar geleden

Sebasiaan, bedankt voor je reactie. Ik heb in de auto een platte stekker zitten en achter op de radio een stekker met twee "blokjes" deze zit naast de beide DIN aansluitingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.