Renault Scenic: problemen met de ventilatiemotor /airco

Bouwjaar: 2000

Hierbij wil ik het probleem voorleggen over onze renault scenic 12'2000 1.6 16v rxe.
Sinds korte tijd doet onze ventilatiemotor het niet meer goed. De blazer pakt alleen stand 3 en 4, echter bij stand 1 en 2 doet hij niks. Omdat we over een "standaard" airco in de renault beschikken valt ook op, dat het lampje bij inschakeling van de airco op stand 4 wel brand maar niet op stand 1 en 3. Heel vreemd dus, heeft iemand een verklaring voordat ik met mijn renault naar de renaultdealer ga in Zwolle. Heb met deze dealer niet echt goede ervaringen. Vandaar dat ik meer afga op de expertise van ervaren mensen via deze website!

joni25

Geplaatst door joni25 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fred3362 (0) PRO, 18 jaar geleden

kachelweerstand kapot

Henri4478 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan ook stekker op het paneel zijn. Eerst dat controleren en anders inderdaad kachelweerstand

joni25 (0), 18 jaar geleden

Inderdaad, kachelweerstand was kapot! Dank voor jullie snelle reacties. Wordt er niet vrolijker onder als ik zie wat voor problemen voor komt bij de scenic.

oompie (0) PRO, 16 jaar geleden

heb hetzelfde voor,waar juist kan ik dat onding vinden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.