Renault CLIO 1.4: problemen startonderbreker

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1390, Vermogen (kw): 55

Mijn auto start helaas niet meer. Heb al poosje last van de startonderbreker met starten, maar hij deed het iedere keer nog. Het rode lampje dat normaal knippert brandt nu constant als ik de sleutel in het slot doe, en gaat niet meer uit. Eerst bleef hij regelmatig knipperen, ook als de sleutel erin zat, Dan haalde ik de sleutel er weer uit, deed dan de deurvergrendeling een keer open/dicht met de sleutel en meestal deed hij het dan wel weer. Dan ging het rode lampje constant branden maar na enkele seconden ging hij uit en kon de auto dan gewoon starten. Maar nu blijft het lampje constant branden, gaat niet meer uit en starten heeft geen zin. Heb power genoeg vlg. mij, de binnenverlichting gaat aan en de radio doet het, alleen start hij niet meer. Vanwege de leeftijd van de auto wil ik er ook niet te veel kosten meer aan uitgeven. De auto is verder nog in regelijke staat. Sta open voor elke suggestie. Iemand een idee wat ik nu nog zou kunnen proberen?

jeanne van rooij-1

Geplaatst door jeanne van rooij-1 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sleutelaar1952 (0) PRO, 5 jaar geleden

probeer de andere sleutel eens anders alles aan kontakten van leesring schoonmaken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.